Husqvarna Construction

Wij zijn tevens verdeler van Husqvarna Construction Products, waaronder de befaamde Husqvarna doorslijpers (op benzine) met bijhorende diamantzaagbladen.

Overzicht Husqvarna doorslijpers

Husqvarna Construction Products maakt deel uit van de Husqvarna Group, wereldwijd een marktleider in de bouwsector. Het uitgebreide productassortiment voor de bouwsector omvat machines, diamantgereedschappen en alle accessoires die u nodig hebt om te snijden, zagen en boren, maar ook voor het polijsten van vloeren en sloopwerk.

Wij bieden een breed scala aan innovatieve en krachtige machines en gereedschappen voor de bouw- en steenindustrie.

Om hun leiderspositie te behouden, investeert Husqvarna meer dan ooit in productontwikkeling. Het is de ambitie om intelligente, geavanceerde oplossingen te blijven ontwikkelen die sterke professionele prestaties leveren, het werk vergemakkelijken, en voor de gebruikers extra productief en lonend zijn.

Geslaagde productontwikkeling stelt de gebruiker altijd centraal. Dat is de reden waarom zij altijd nauw samenwerken met professionele gebruikers tijdens alle ontwikkelingsfasen. De behoeften en voorkeuren van de klanten inspireert Husqvarna om nieuwe oplossingen te maken voor nog meer efficiƫntie en gebruiksgemak.

 

Hebt u vragen of wenst u een demo, aarzel niet om ons te contacteren.

Overzicht Husqvarna Construction